DROP-IN-RIDNING LÖRDAGAR

Vissa lördagar 15.00-15.45 och 15.50-16.35
Endast storhäst
Lektionen är på utebana

Vanligtvis är Elettra Sonedotter instruktör i denna drop-in (men kan variera vid semester, sjukdom etc.)

I grupp om max 4 deltagare erbjuder vi drop-in-ridning vissa lördagar. Du bokar och betalar per gång.

Max 4 ekipage
450 kronor

Kunskapsnivå drop-in:
Drop-in vänder sig till dig som rider självständigt i alla gångarter. Här tränar vi i alla gångarter sits, balans och inverkan, samverkan mellan hjälper, tempoväxlingar, spåra, ställa, böja. Nivån är Junior Märke 4 och uppåt/Vuxen Märke 3 och uppåt.

Det går bra att vara med enstaka gång utan att vara/bli medlem i föreningen, är du med fler gånger behöver du bli medlem - läs mer här.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej. Det går bra att vara med enstaka gång utan att vara/bli medlem i föreningen, är du med fler gånger behöver du bli medlem

Maj 2022
Endast storhäst
Lektionen är på utebana