DROP-IN-RIDNING
ONSDAGAR 15.15-16.00

Vanligtvis är Lotta Skoglund instruktör i denna drop-in (men kan variera vid semester, sjukdom etc.)

Du bokar och betalar per gång.

Max 4 ekipage
450 kronor

Kunskapsnivå drop-in:
Drop-in vänder sig till dig som är på nivå Junior Märke 2 och uppåt (självständig i skritt och trav, kan galoppera i viss mån). Du gör själv iordning din häst i stallet, om du inte kan själv så har du någon med dig som kan hjälpa till.

Det går bra att vara med enstaka gång utan att vara/bli medlem i föreningen, är du med fler gånger behöver du bli medlem - läs mer här.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej. Det går bra att vara med enstaka gång utan att vara/bli medlem i föreningen, är du med fler gånger behöver du bli medlem

Inga tider just nu

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy