DROP-IN-RIDNING
ONSDAGAR 11.00-11.45

I grupp om max 4 deltagare har du möjlighet att rida på onsdagar 11.00-11.45. Du bokar och betalar per gång.

Max 4 ekipage
450 kronor

Kunskapsnivå drop-in:
Drop-in vänder sig till dig som rider självständigt i alla gångarter. Här tränar vi i alla gångarter sits, balans och inverkan, samverkan mellan hjälper, tempoväxlingar, spåra, ställa, böja. Nivån är Junior Märke 4 och uppåt/Vuxen Märke 3 och uppåt.

Det går bra att vara med enstaka gång utan att vara/bli medlem i föreningen, är du med fler gånger behöver du bli medlem - läs mer här.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ingen igenridning gäller för kurs/aktivitet.

DROP-IN ONSDAG AUGUSTI OCH SEPTEMBER 2021

DROP-IN ONSDAG OKTOBER 2021

DROP-IN ONSDAG NOVEMBER 2021

DROP-IN ONSDAG DECEMBER 2021