DROP-IN-RIDNING
SÖNDAGAR 14.30-15.15

I grupp om max 6 deltagare har du möjlighet att rida vissa söndagar klockan 14.30-15.15. Du bokar och betalar per gång.

Max 6 ekipage

Kunskapsnivå drop-in:
Drop-in vänder sig till dig som rider självständigt i alla gångarter. Här tränar vi i alla gångarter sits, balans och inverkan, samverkan mellan hjälper, tempoväxlingar, spåra, ställa, böja. Nivån är Junior Märke 4 och uppåt/Vuxen Märke 3 och uppåt.

Det går bra att vara med enstaka gång utan att vara/bli medlem i föreningen, är du med fler gånger behöver du bli medlem - läs mer här.

DROP-IN-RIDNING SÖNDAGAR VÅRTERMINEN 2021

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ingen igenridning gäller för kurs/aktivitet.

Anmälan till drop-in-ridningen stänger klockan 15.00 dagen innan ridtillfället.

DROP-IN FEBRUARI 2021

3060 210214 14.30 Drop-in-ridning

Pris:
Slut i lager

DROP-IN MARS 2021

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy