DROP-IN-RIDNING
SÖNDAG

I grupp om max 4 deltagare erbjuder vi drop-in-ridning vissa söndagar. Du bokar och betalar per gång.

Max 4 ekipage
450 kronor

Kunskapsnivå drop-in:
Se respektive tillfälle. Oavsett nivå - du kan själv göra iordning din häst för ridning, eller har med dig någon som hjälper dig att göra iordning hästen. Inga ledare finns att tillgå.

Det går bra att vara med enstaka gång utan att vara/bli medlem i föreningen, är du med fler gånger behöver du bli medlem - läs mer här.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej. Det går bra att vara med enstaka gång utan att vara medlem i föreningen, är du med fler gånger behöver du bli medlem

Januari 2022

220109 - Junior märke 4 och uppåt, vuxen märke 3 och uppåt

220109 - Junior märke 2 och uppåt