RESTPLATSER HÖSTTERMIN 2019
 

Vill du passa på att under en månad rida lite extra? Eller vill du prova på att rida på ridskolan?
Då kan du köpa plats i en grupp för en månad! 

Restplats köps för en hel månads gruppridning (kommande månad) med direktbetalning via Payson, först till kvarn gäller.

Pris för restplats beror på antal tillfällen kommande månad för just den gruppen. Du köper hela månaden, priset för respektive plats ser du nedan.

För att kunna boka restplats behöver du vara medlem. Om du inte är det kan du bli det här

Om du ridit på restplats under en månad finns ingen garanti till fortsatt plats, först till kvarn gäller vid bokning för nästkommande månad för annonserade lediga platser. Vilka grupper som har restplatser är olika för varje månad.

Lediga restplatser annonseras i mitten på varje månad. Först till kvarn gäller. De annonserade platserna är normalt sett också tillgängliga för kölistan till abonnemangsridning. Om plats bokas för vanligt abonnemang har detta företräde, och restplatsen tas bort.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Avbokas som vanligt via hemsidan vid förhinder, men ingen igenridning finns för restplats. Ange ev. ersättare i avbokningsformuläret om du överlåter platsen.

När du bokat din plats genom att betala i Payson, får du ett bekräftelsemail på din bokning. Du är nu välkommen till den plats du bokat!

Här kan du läsa mer om hur det går till att rida hos oss

Här kan du läsa mer om våra olika ridgrupper

Restplatser november 2019 - stängt

Ev. restplatser december 2019 publiceras omkring 25 november