Stallvärd

Att vara Stallvärd innebär att du på lördagar och söndagar får vara med i stallet och ta lite extra ansvar tillsammans med personalen som jobbar i stallet. Du hjälper till att ta in hästar från hagen, gör iordning hästar till ridlektioner, leder hästarna på lektioner. Som mer erfaren Stallvärd hjälper du även Extra-Stallvärdarna tillrätta. Som erfaren Stallvärd har du också möjlighet att vara med på Stallvärdsridningen på lördagen klockan 16.00 i samband med din stallvärdshelg.

När du är minst 10 år, kan leda häst i skritt och trav, sadla och tränsa så kan du få vara Extra Stallvärd på lördagar kl 13.30-16 och söndagar 10-12.30. Som extra Stallvärd hjälper du bland annat till med sadling och tränsning inför lektionernan och leder på barnridning. När du hjälpt till vid 6 tillfällen så får du vara med på Stallvärdsridningen.

Är du nyfiken och intresserad så prata med Louise, Sandrine eller Ebba.

Stallvärdarna har en egen sida på facebook som heter "Vi som är stallvärdar på Vigelsjö Ridskola". I den gruppen sker all kommunikation om vilka som ska vara stallvärdar på helgen (om ni inte har facebook sköter vi kontakt på annat sätt så klart!). Ansvarig för facebookgruppen är Louise Welin.