hitta hit

Vigelsjö Gård
761 52 Norrtälje

E18 FRÅN STOCKHOLMSHÅLLET

Vid infarten till Norrtälje (Campus Roslagen, Biltema med mera) håll svagt vänster i rondellen (tredje avfarten), väg 76 mot Gävle. Kör sedan rakt fram genom första rondellen. I andra rondellen sväng höger mot Vätö/Norrtälje C. I nästa rondell sväng höger mot Norrtälje C. Efter cirka 300 meter sväng höger, skyltat Camping, Ridklubb, Vigelsjö Gård. Kör till slutet av vägen, sväng vänster ner efter Lommarskolan.

VÄG 76 NORRIFRÅN

Vid infarten till Norrtälje, sväng vänster i rondellen mot Vätö/Norrtälje C. I nästa rondell sväng höger mot Norrtälje C. Efter cirka 300 meter sväng höger, skyltat Camping, Ridklubb, Vigelsjö Gård. Kör till slutet av vägen, sväng vänster ner efter Lommarskolan.

VIA STOCKHOLMSVÄGEN GENOM NORRTÄLJE

Kör genom Norrtälje på Stockholmsvägen. Vid korsning (trafikljus) sväng vänster mot väg 76 Gävle. Efter cirka 800 meter sväng vänster, skyltat Camping, Ridklubb, Vigelsjö Gård. Kör till slutet av vägen, sväng vänster ner efter Lommarskolan.

190307
När du kommer till vår anläggning med häst "utifrån" på tävling, träning och ridning vill vi att du fyller i och skriver under en hästägarförsäkran vid varje besök.

Antingen kan du skriva ut och skriva under blanketten här nedan, och ta med den när du kommer till oss (lämna in i klubbstugan innan du lastar ur) eller scanna och maila till tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se
innan du kommer till oss
eller
så kan du använda länken nedan för att signera elektroniskt, och sedan maila pdf-filen till oss på tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se