RABATT PÅ KLUBBKLÄDER

Fram till den 16 oktober 2019 har vi 10% rabatt på klubbkläder i klubbens butik hos Prima4you, här på hemsidan kan du läsa mer och komma till shoppen!

Om du vill titta på filmen så finns den på fritidsgårdens facebookgrupp - Fritidsgården Dilba på Vigelsjö Ridskola!

FINA KLUBBEKIPAGE

Fina ekipage ute och representerade klubben i helgen, så bra jobbat alla :-) Ponnylaget skötte sig strålande, det räckte inte hela vägen fram - men vilka soliga ryttare och ponnysar med kämpaglöd! :-) Nu laddar laget om till omgång 3 om några veckor.

Den 16 september klockan 16.00 kommer Isabel Ahrnborg till oss med sin ponny och visar upp hur beridet bågskytte går till - du får också möjlighet att prova på att skjuta med båge om du vill! Här kan du läsa mer och anmäla dig! Gratis för alla medlemmar!

Finns intresse för studiebesök på ”galoppen” på Bro Park? Klubben funderar på att ordna en gemensam resa till Bro Park i september/oktober – guidat studiebesök på själva anläggningen, titta på galopp-loppen, äta lite hamburgare eller liknande, och ha en skojig dag tillsammans. Tanken är då att vi skulle hyra en buss och åka gemensamt en söndag i september/oktober, det skulle troligen handla om ca klockan 10.00-18.00, med en kostnad inte över 250 kronor för resa, inträde, program, guidning och lunch. Är du intresserad? Skicka in intresseanmälan nedan så vi får ett hum om intresset, så undersöker vi vidare och återkommer med datum och mer detaljer! https://www.svenskgalopp.se/bropark

VÄLKOMMEN OTTO!

Vi vill också välkomna Otto till oss! Otto heter egentligen S.O.S Upperclass Otto, och är en halvblodsvalack på 160 cm, född 2009.

Otto kom till ridskolan i juli 2019 från att gjort en lång resa från sitt hemland England. Där har han fina fälttävlansresultat från så sent som mars 2019. Otto är väldigt trevlig att rida i alla tre gångarter, och denna gosiga och sociala valack kommer med sin långa erfarenhet som fälttävlanshäst fungera fint i både dressyr, hoppning och WE när han har blivit varm i kläderna som ridskolehäst.

Härlig tävlingshelg på anläggningen! Vädret var som på beställning, fina ritter, fantastiska funktionärer! :-)

VÄLKOMMEN KERSTIN!

Välkommen till oss Kerstin Hansen! Kerstin är vår nya administratör, och det är henne du möter på kansliet. Här hittar du alla kontaktuppgifter till oss.

VÄLKOMMEN DANDY!

Under sommaren har vi fått ett par nya fyrbenta arbetskamrater, först ut för presentation är Dandy:

Dandy Dick ("Dandy") är en irländsk sportponnyvalack, som kom till ridskolan i juli 2019, C-ponny (138 cm) född 2010. Dandy är en social herre som tidigare har jobbat på Ekerö, och nu håller på att bekanta sig med sitt nya arbete på Vigelsjö Ridskola. Välkommen till oss Dandy!

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.