JULGRANSPLUNDRING!

Vilken kul julgransplundring vi hade i söndags! Så många som lekte, plockade ned julpyntet och fiskade fiskdamm. Tack allihop för en toppensöndag!

Med start idag kommer eleverna som läser Naturbruk inriktning Hästskötare att ha undervisning förlagd hos oss på Ridklubben Norrtälje Ryttare varje torsdag och fredag hela vårterminen. Eleverna kommer att ha både teoretisk och praktisk undervisning, inklusive ridning.

Jättevälkomna till oss!

Välkommen till oss Banish Misfortune! "BM", som han kallas, är en 8-årig D-ponnyvalack. BM står just nu i karantän, och hanteras bara av personalen, och kommer att slussas in på lektioner under våren.

Vi passar också på att säga hej då till Pärlan, som har flyttat från ridskolan. Tack fina Pärlan för din tid hos oss!

Har du något förslag (motion) som du vill ta upp på föreningens årsmöte? Årsmötet äger rum den 16 februari klockan 15.00 i Lommarskolans matsal. Vi vill gärna ha förslag skickade på mail ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se senast den 26 januari.

Alla platser på våra övernattningsläger bokades upp så fort, så vi har nu satt in ett övernattningsläger till, 19-23 juli. Läs mer här och boka!

Välkomna på julgransplundring 19 januari klockan 12.45-14.00 - klicka in här och anmäl (gratis så klart!)!
Stort tack till LC Markentreprenad AB för sponsring!

På söndag den 5 januari är det äntligen dags - finalen i Vigelsjö Cup! Här på hemsidan kan du läsa allt om regler, startlista, ryttarmeddelande och banor!

Så var sista lektionsdagen 2019 slut - tack för den här härliga terminen!

Vårterminen för abonnemangsridningen startar igen den 6 januari. Fram tills dess finns det ett roligt jullovsprogram att se fram emot, och fritidsgården har öppet de flesta dagarna under lovet :-) Så klart har hästarna och personalen också ledigt några dagar, all info hittar du här!

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.