Vår fina shetlandsponny Dilba flyttar till en egen familj! Dilba har varit en klippa på vår fritidsgård, flätats, borstats, tolkats efter, tömkörts och ridits. Nu är det dags för Dilba att få lite mer lugn och ro, och lämnar oss för att flytta till en familj och ett mindre stall. Tack fina Dilba för allt du gjort hos oss!

Tack Matilda Sydell Alm för den härliga filmen om Dilba! (vissa bilder foto Rebecka Herbring)

ÅRSMÖTEN PÅ GÅNG

17 februari klockan 15.00 håller vi årsmöte i Ridklubben Norrtälje Ryttare, vi håller till i Lommarskolans matsal.

15 februari klockan 16.30 håller Ridklubben Norrtälje Ryttares Ungdomssektion årsmöte i klubbstugan. Alla medlemmar upp till 26 år är automatiskt medlemar i Ungdomssektionen, och är hjärtligt välkomna till årsmötet!

Kallelser, dagordning, motioner, verksamhetsberättelse etc. kommer att publiceras här på hemsidan och i vår facebookgrupp Vigelsjö Ridskola - På Gång. Vill du läsa mer om årsmötet kan du klicka här, vill du läsa mer om Ungdomssektionen kan du klicka här.

Välkomna tillbaka till ridskolan! Idag 4 januari startar vi vårterminen 2019. De flesta grupper har oförändrade tider, här kan du se hela lektionsschemat och vem som är huvudinstruktör för vilken grupp. Nytt för terminen är bland annat drop-in-ridning på fredagar 19.30, du kan läsa mer om våra olika drop-in-alternativ här. Från vårterminen 2019 har vi också ett nytt system för igenridning av avbokade abonnemangslektioner, det kan du läsa mer om här.

Välkomna tillbaka till ny rolig termin!

...blev det idag, inte mindre än 24 starter i Nyårshoppet för käpphästarna!

Nu har vi dragit igång alla våra jullovsaktiviteter, och fritidsgården är öppen för alla medlemmar 9 år och äldre! Läs mer om aktiviteterna här, och glöm inte att rösta på årets ridskolehäst (det kan du göra på samma ställe på hemsidan)!

Som vi tidigare berättat kommer fakturering för abonnemangslektionerna framöver skötas av Svea Ekonomi, och den första fakturan har nu gått ut. Fakturan kommer med post, och har förfallodatum 25 december för abonnemangslektioner i januari.

Om du inte fått någon faktura i brevlådan är det jätteviktigt att du kontaktar oss snarast på ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se så vi kan kontrollera att dina adressuppgifter stämmer, och undvika att påminnelse skickas ut!

Om du istället för månadsfakturor hellre vill betala en faktura för hela terminen, kontakta kansliet på ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se. Vid betalning för hela terminen slipper du komma ihåg att lägga in fakturan varje månad, och dessutom tillkommer ingen faktureringsavgift.

Tiden går fort när man har roligt! Nu går vi in i höstterminens sista vecka, terminen avslutas med söndagsgrupperna den 23 december.

Vårterminen 2019 drar sedan igång 4 januari.

Och däremellan finns massor av jullovsaktiviteter att vara med på!

Väldigt tråkiga nyheter - någon har stulit hö från ridskolan. Uppmärksammat av Hippson i artikel här

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.