Tack alla för en jätterolig "tävlingsdag" med första omgången av Vigelsjö Cup! Så fina ritter vi har fått se, både i hoppning och dressyr, både av ponnysar, storhästar, juniorer och vuxna!

Här nedan ser ni dagens resultatlista, samt totalställningen i cupen så här långt. Våra fina käpphästar skötte sig fint på prisutdelningen, både för hopp- och dressyrekipage

Grattis pristagarna i hoppning - Lisa Lööb, Hugo Olsson och Denise Pilebro!
Grattis pristagarna i dressyr - Lisa Lööb, Monica Mützell, Martina Larsson Huldén!

Hela resultatlistan hittar ni här

Imorgon måndag 12 april klockan 9.00 öppnar anmälan för nästa deltävling som är 2 maj, nu köööör vi!

Käpphästaktivitet med Louise och Alva på söndag 11 april - häng med!

Här läser du mer och anmäler

Paddor i stall har enligt senaste forskningen visat sig ha en överlägsen förmåga att öka hästars välbefinnande. Därför har vi nu på försök Petunia och Petronella hos oss, som ingen får släppa ut eller trampa på. Välkomna Petunia och Petronella!

APRIL APRIL! :-)

Ja nu är det tydligen igång :-)

Sitsträning - finslipa din sits med hjälpmedel, tillsammans med Leila Bull. Med fokus på ryttarens grundhjälper för att få en ännu bättre bättre effekt av ryttarens inverkan på hästen.

Leila har tre lektioner under vårterminen där du verkligen kan "nörda in" på sitsen - fokus på skänkelhjälper, vikthjälper, tygelhjälper och hjälperna i förhållande till sitsen och inverkan. Häng med! Här kan du anmäla dig!

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.