Lite möbler ska till också, men en skön plats att vara på, till exempel med Lek&Lär-teorins slutprov idag :-)

Ny vecka framför oss - terminens sista vecka för abonnemangsridningen!

Vi har igen lite sjukdom i personalgänget, så måndag 25 maj har vi ingen organiserad aktivitet på fritidsgården, men igång igen från tisdag.

Leila är vikarie på Saras lektioner tisdag och onsdag.

Vecka 23 och 24 har vi sedan aktiviteter om du inte känner dig riktigt "färdig" med hästar innan sommaren, och sedan drar höstterminen igång igen den 24 augusti (vecka 35). Det finns några platser kvar på ridläger under sommaren, här kan du läsa mer om ridläger.

Jenniemy är äntligen tillbaka "som vanligt" från vecka 21 (så roligt att ha vår härliga kollega tillbaka, de sista veckorna på vikariatet!). Sara är fortsatt hemma, men Leila rycker in (tack Leila!) . Vi håller också på att "skola in" medarbetare inför sommaren - Moa, Ida, och Carro dyker upp :-) Och så fixar vi på med våra projekt för att skapa social distansering på ett bra sätt. Altanen har påbörjats, och boden är i princip på plats.

Det är ridning som vanligt hela veckan, även röda dagar i almanackan.

På hemsidan kan du läsa mer om vårt arbete i förhållande till covid-19.

Pärlan heter egentligen Bjaela, och är ett maxat B-ponnysto. Hon är 11 år gammal, och korsning fjording/knabstrupper. Pärlan har tidigare jobbat på en mindre ridskola, och kommer vara hos oss under sommaren 2020. Välkommen kompis!

Även denna söndag körde vi en liten klubb-pay and jump! Så fina ekipage, både ridskolehästar och egen-häst-ekipage. Och vi har världens bästa medhjälpare - bygga bana, höja, bygga bort går som en dans!

Härlig lektion för stallvärdarna idag i vackra vädret!

Vi har en ny sponsor! :-) Stora Coop Norrteljeporten är vår nya inköpskompis för fritidsgård, ridläger och allt annat i matväg - med fin rabatt till bästa ridklubben! Det känns så bra med sponsorer som jobbar nära oss, finns nära oss, och värnar om oss :-) Tips till alla, verkligen superpositivt bemötande både i butik och på kontor, och så fin kvalitet på varorna. Tack!

Vi får lite frågor om det är ridning nu i Valborg och 1 maj - och det är ridning som vanligt!

Ridskolans abonnemangstermin tar slut den 31 maj, och under perioden 1-11 juni (vecka 23 och 24) finns det en mängd aktiviteter att anmäla sig till om man inte är riktigt redo att ta sommarlov från ridningen :-) Här på hemsidan kan du läsa mer och klicka dig vidare till de olika aktiviteterna.

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.