Leila, Sandra, Sara och Tina har varit på kurs i ridskolepedagogik hos distriktet (Stockholms läns ridsportförbund) - väldigt givande dag!

Tack David Edfors och Edfors Entreprenad för toppenjobb med påfyllning av underlaget i ridhuset!

Stort tack alla funktionärer för tävlingsåret 2018 - alla som kom på funktionärslördag och alla som inte hade möjlighet att vara med! 

MASKERADHOPPNING!

Ett härligt gäng på maskeradhoppning på fredagskvällen! 

ÅRETS MEDLEMSENKÄT

Nu är årets medlemsenkät utskickad! Vi hoppas alla kan ta sig tid att svara, det är ett så viktigt verktyg för att sätta ihop verksamheten som medlemmarna vill ha. Tack på förhand!
 

Under höstlovet har vi ett fullspäckat program! Förutom teorilektioner, temalektioner, temakurser och privatlektioner, ordnar ungdomssektionen och fritidsgården massor av aktiviteter - läs mer under Aktivitet & Anmälan/Höstlovet 2018 eller under Fritidsgård & Ungdom/Fritidsgården Dilba.

Välkommen till höstlov med hästar!

Från 1 januari 2019 söker vi en instruktör (SRL nivå II/III och/eller hippolog) som också ska ansvara för tillridning och utbildning av ridskolehästarna - tjänsten är ett vikariat på 30 timmar i veckan.

Läs mer här om tjänsten. Ansökan skickas till ridskolechef Leila Bull på e-mail leilobert@hotmail.com.

Välkommen med ansökan!

HÖSTLOV VECKA 44!

Nu finns hela höstlovsprogrammet ute på hemsidan här!

De Senaste inläggen

Facebook

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.

Instagram

76