Idag har det kommit nya skärpta covid-19-restriktioner för Stockholms län, väldigt viktigt för oss alla att ta till oss och följa.

Vi har naturligtvis sett över den solida riskbedömning vi gör i vår verksamhet, inkluderande abonnemangsridning och våra övriga aktiveteter. Vi är övertygade om att våra riskbedömningar täcker även de nya restriktionerna, och att vi även fortsatt jobbar i linje med alla rekommendationer samt Svenska Ridsportförbundets tolkningar av rekommendationer.

Om du har några frågor eller känner osäkerhet kring vad rekommendationerna och situationen innebär för dig ifråga om din abonnemangsridning och/eller bokningar – skicka ett mail till ridskolan@ridklubbennorrtaljerytetare.se, så återkommer vi så snart vi kan!

Ridskolan rensar i förråd, bodar och skåp, och säljer iväg en mängd fina täcken, skydd, bett, stigbyglar, några sadlar (olika status; fungerande till ridning, till mer karaktär "leksadel"), sadelgjordar... Även spiltgaller finns till salu :-)

Söndagen den 8 november har vi "öppet loft" mellan 13.00-15.00, kom och fynda! Betalning med swish på plats.

PRISLISTA 2021

Prislista för 2021 är nu klar – du hittar den på hemsidan här!

Som vanligt är utgångspunkten för prislistan att vi ska kunna balansera klubbens kostnader, och vi är en ideell förening som inte ska göra vinst – målet är att möta medlemmarnas efterfrågan på häst- och ridverksamhet med hög kvalitet, till ett så lågt pris som möjligt.

Prioriteringen i prislistan 2021 är att inte höja ridpriserna för juniorer som rider i basgrupper (Bas30 junior, Bas45 junior och Bas60 junior). Priserna för dessa grupper ligger stilla utan höjning för tredje året i rad! Vi har gjort några justeringar på seniorpriserna, samt på priserna för special- och träningsgrupperna (både för juniorer och seniorer). Priserna för aktiviteter utöver abonnemangsridningen har också justerats.

För att genomföra prioriteringen att hålla nere abonnemangspriserna har vi beslutat att ta bort igenridningen från vårterminen 2021. Du kan precis som tidigare ha en ersättare som rider istället för dig om du är borta. Ersättare ska vara elev på ridskolan som rider i samma grupptyp och på samma nivå (eller i mer avancerad grupp eller högre gruppnivå). Om du är sjuk eller skadad 4 veckor eller mer med läkarintyg kommer du att kunna pausa ditt abonnemang, men ingen igenridning erbjuds vid frånvaro.

AKTIVITETER VECKA 44

Under vecka 44 (höstlovet) är det abonnemangslektioner som vanligt - men vi har också lite kul extraaktiviteter att erbjuda - klicka här!

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.