HÖSTLOV VECKA 44!

Nu finns hela höstlovsprogrammet ute på hemsidan här!

KLUBBMÄSTARE 2018!

I söndags 30 september avgjordes klubbmästerskapen i hoppning och dressyr 2018! Det blev en härlig dag med många fina ekipage, glad publik och duktiga funktionärer. Grattis alla nya klubbmästare!

Idag har vi haft förmånen att få ha Pia Sundhage hos oss för en kväll med prat kring att bygga framgångsrika lag, hur skapar man lagkänsla. Vi firade också månadens tävlingsframgångar med tårta!

NYHETSBREV SEPTEMBER 2018

Nu har nyhetsbrev september 2018 skickats ut - om du inte fått det på mailen och vill ha - gå hit på hemsidan och skicka in formuläret för prenumeration! Nyhetsbrevet hittar du också här på hemsidan.

I månadens nyhetsbrev kan du läsa om prislista 2019, vår nya fyrbenta jobbarkompis Lillan, käpphäst-DM och mycket mer.

OMDÖPT FLIK PÅ HEMSIDAN

Vi har städat lite i informationen på hemsidan, och fliken Kurser&Aktiviteter har istället blivit Aktivitet&Anmälan. Under den här fliken hittar du nu, förutom alla aktiviteter som går att boka, även ridskolans restplatser och fliken för avbokning och igenridning.

På söndag 30 september är det dags för klubbmästerskap i hoppning och dressyr! Vi har ett fint startfält, och kampen om titlarna kommer att bli hård. Lycka till alla!

Härliga representanter för klubben på tävlingsbanorna i helgen! Ponnyhopplaget Sara, Matilda, Lovisa och Kajsa med fina ponnysar på en jättebra 6:e plats i andra omgången av allsvenskan div II, Josefin och Lizz plockade en suverän andraplatsrosett i dressyrens LA:3, Jenny och River clear round hoppning 90 cm, Linn och Sigge fina hopprundor i 110 cm och 115 cm, Suss och Tequila väl ridet i dressyrens MsvC:1, bra runda av Sara och Moravikens Foxy Gold i hoppning LD, tappert kämpat av Vickan och Peace i 100 cm hoppning, och av Alva och Calle i LB:1 dressyr. Grattis alla!!!

RESTPLATSER

Från och med oktober kommer vi att erbjuda restplatser som du köper per månad. Perfekt om du vill prova på att rida i grupp, eller om du under en månad vill rida extra! All information om hur det fungerar och vilka platser som finns i oktober hittar du här på hemsidan. Välkommen!

I helgen avgjordes Distriktsmästerskapen i Käpphäst på Berga Naturbruksgymnasium - vi hade naturligtvis ett starkt lag med! På Facbooksidan Fritidsgården Dilba kan du också se filmer från ritterna. Härligt jobbat tjejer!!! https://www.facebook.com/groups/1553716394708768/

Arbetet med att byta ut delar av sargen i ridhuset går framåt med full fart, och fint blir det också!

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.