NYHETSBREV JUNI

Nu finns juni månads nyhetsbrev här på hemsidan - sommarhälsning från ridskolechefen, information om höstterminen, och en massa annat intressant läsning!

Idag 19 juni stod det stora avgörandet i Vigelsjö Cup - käpphäst! Läs mer här!

I höst startar vi en varannan-veckas-grupp på fredagar klockan 19.45-20.30! Det är en vanlig abonnemangsgrupp, men som då bara rider varannan vecka. Första tillfället är 16 augusti, och sedan rider man fredagar udda veckor fram till och med den 20 december.

Maila till kansliet på ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se eller skicka in formuläret Jag vill börja rida om du är intresserad!

Vi är jätteglada att få meddela att vi får en ny ridlärarkollega till hösten – välkommen till oss Jenniemy Gransten!

Jenniemy är hippolog, C-tränare i dressyr och dessutom diplomerad unghästutbildare. Hon kommer närmast från Sigtuna Ridgymnasium där hon jobbat som ”ridfröken” (säger hon själv!).

Jenniemy startar hos oss som vikarie för Sara vid terminsstarten i höst, och kommer både ha lektioner samt jobba med utvecklingen av våra hästar.

Välkommen Jenniemy!

Den 25 maj var våra superduktiga käpphästekipage inbjudna till Karlholmsbruk utanför Tierp på Karlholmsdagen för uppvisning :-)Klubbtröjorna på och full fart!

Och så var en härlig hopphelg till ända också - lokala hopptävlingar för ponny lördag 1 juni och stora hästar 2 juni. Vädret var med oss, funktionärerna var världsklass som vanligt, och klubbens ekipage levererade fina ritter :-)

I strålande solsken (och lite lagom blåst!) korades årets klubbmästare i dressyr och hoppning - grattis alla mästare, och tack alla deltagare för ritter med suveränt hög kvalitet!

Den här veckan har vi mycket tävling på anläggningen, och det innebär

30 maj - dressyrtävling - ingen abonnemangsridning
31 maj - klubbmästerskap - ingen abonnemangsridning
1 juni - hopptävling ponny - ingen abonnemangsridning
2 juni - hopptävling storhäst - ingen abonnemangsridning

Nu hoppas vi på fint väder i veckan!

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.