Fartfylld helg som vanligt - käpphästträning och blåbärshoppning, dressyrträning, barnridning och drop-in, och våra tävlingsekipage representerade klubben fint ute på tävlingsbanorna!

Under höstlovet hade vi Back on Track på besök hos oss för en föreläsning och hjälmar och säkerhet. Vi har nu fått en rabattkod att använda om man beställer Back on Track-hjälm via deras hemsida - ange Norrtalje250 så får du 250 kronor rabatt. https://backontrack.com/se/eq3.html

Här på vår hemsida kan du läsa ännu mer om säkerhet

Vi har tyvärr ett par tråkiga nyheter om Billy och Otto <3 .

Billy har som ni vet dragits med ett sår på sin has som inte har velat bli bättre. I början på veckan fick vi åka in med Billy till Mälarkliniken, där man konstaterade att han fått en infektion som påverkat böjsenan. Billy opererades och behandlades. Tyvärr svarar han inte riktigt på behandlingen, och det tunga beslutet att låta Billy galoppera vidare på de gröna ängarna är sorgligt nog det bästa vi kan göra för vår kompis. Tack fina Billy för allt!

Otto har under en tid haft bekymmer med obehag vid ridning. Efter att ha undersökt och röntgat har vi fått konstatera att jobbet som ridskolehäst inte kommer att fungera för honom. Otto kommer att lämna ridskolan kommande vecka, och åka tillbaka till Skåne. Tack Otto för din tid hos oss!!!

TRÄNA WE?

Den 17 november finns plats kvar till WE-träning med Leila - läs mer här!

Nu hittar du startlistor, banskiss, ryttarmeddelande inför söndagens Vigelsjö Cup - kvaltävling 3, här på hemsidan!

Vi har för närvarande problem med kansliets telefon - ringa, SMS, meddelanden. Om du behöver få tag på oss, skicka ett e-mail så hör vi av oss tillbaka! ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se

Se också här om kontaktvägar.

Nu är vi i full gång - ponnypromenader, temalektioner, Grönt Kort-kurs och busiga hästar :-) Många aktiviteter kvar resten av veckan också, det är roligt med HÄST-lov!

Måndag, tisdag och onsdag har Lotta temalektion inverkan, och på fredag är det också Lotta som har temalektion vuxna nybörjare!

Här kan du läsa mer om temalektionerna!

På tisdag den 29 oktober klockan 13.30 kan du prova på bågskytte - läs mer här i höstlovsprogrammet!

De Senaste inläggen

Facebook

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.

Instagram

59