Härlig dag idag på klubben - vackert väder, fina ekipage, bästa funktionärerna, klubbkänsla och hästglädje - Vigelsjö Cup när det är så där bra som det bara blir hos oss!

Hela resultatlistan från dagen, och startlistan för finalen 12 juni, kommer upp på hemsidan under dagen imorgon måndag.

Grattis dagens pristagare!!!

Svenska Ridsportförbundet genomför just nu en enkät riktad till ridskolor och föreningar, med syfte att stärka ridsporten - klicka på länken nedan så kommer du till enkäten.

Stärk kraften i ridsporten!

Genom att logga in på denna länk https://url.quenchtec.net/rkxWwQXb och lägga fem minuter på att besvara några frågor stärker du din förening och hela ridsporten!

Varför gör vi en undersökning?
Det är tack vare det du gör i din förening som ridsporten kan utvecklas. Kraften i utvecklingen beror på hur mycket du känner till om din förening och om möjligheterna att vara delaktig och påverka vad som händer i föreningen.

För att göra dessa möjligheter ännu bättre har Svenska Ridsportförbundet tagit hjälp av undersökningsföretaget Novus. I enkäten ställer vi några frågor om kommunikation och delaktighet i din förening och du får också möjlighet att ge dina tankar/reflektioner på medlemskapet i ridsporten. Tack vare dina medskick kan vi fortsätta att förbättra vårt gemensamma arbete för en starkare ridsport som ger oss gemenskap och glädje runt hästen.

Tack för att du bidrar!

Tack snälla Roslagens Sparbanks Stiftelser! Vi är så tacksamma för bidraget till att montera säkerhetsbelysning i ridhus och stall, samt att sätta in en luftvärmepump i klubbstugan!

Igår lördag hade vi Roo Gård på besök för returmatch i utbytestävling hoppning - så himla roligt!

Duktiga ryttare och hästar, och en härlig stämning med glad publik och fantastiska funktionärer.

Hemmalaget tog hem segern, så utbytet denna gång slutar i oavgjort 1-1!

Nu är nyhetsbrev april utskickat - och du hittar det också här på hemsidan!

Kostnadsökningar – vi behöver göra justeringar på föreningens ridpriser till höstterminen.

Som vi alla vet så händer det oförutsedda saker i världen som nu sätter press på oss alla på flera olika sätt, och detta påverkar även vår förenings kostnader.

Ett tydligt exempel är ju naturligtvis drivmedelspriserna, vilket i sin tur skjuter upp kostnader för olika leveranser, kostnader för tjänster, kostnader för varor, och våra egna kostnader för skötsel av anläggningen med traktor och fyrhjuling ökar.

För föreningen är också till exempel grovfoder (hö, hösilage och halm som hästarna äter) en stor kostnad, och där har vi fått aviseringar om prisökningar på 40-50% till hösten, till följd av ökade dieselpriser (leverantörernas ökade kostnader för maskiner för bruket och skörden, samt leverans till oss), ökad skatt på plast (som vårt hösilage är inslaget i), och de snabbt ökande gödningspriserna.

Jättetråkigt, men för att kunna fortsätta vår verksamhet behöver vi justera priserna till hösten.
Styrelsen, medlemmarnas förtroendevalda, har beslutat om ny uppdaterad prislista som gäller från höstterminsstart 2022, nya prislistan hittar du här!

Hör av er om ni har några frågor och funderingar! Hälsn/Erika (du når mig på ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se i första hand)

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.