Vecka 35, den 24 augusti, drar ridskolan igång för hösten - välkomna tillbaka!

Vi har fått göra lite justeringar i instruktörsupplägget pga sjukskrivning, vilken instruktör som har vilken grupp ser du här på hemsidan. Vi har fortfarande några små justeringar vi behöver göra, så ett par uppdateringar till kommer att ske under denna vecka.

Många av klubbens tävlingsekipage syns ute på tävlingsbanorna nu i sommar - både i hoppning, dressyr och terräng!

På måndag 20 juli 2020 flyttar Ollie till en egen familj! :-)

Nu går det bra att anmäla till höstens nybörjarkurs för vuxna! Vi kör 4 söndagar klockan 15.00-17.00, både teori och ridning. Välkommen!

Nu har vår kollega Faiga gått i pension, och flyttat till Lotta Skoglund. Tack fina för tiden hos oss!

MAILBEKYMMER

Vi kommer vara utan mailkontakt till omvärlden fram till tisdag 30 juni! Vi återkommer så snart vi kan!

Nu har vårterminens sista nyhetsbrev skickats ut - om du inte får det via mail så kan du också läsa det genom att klicka här!

RIDLÄGERLIV

Vilken fin start på sommaren vi har fått!

SOMMAR...

Hästliv :-) Hästarna betas in på gräset, och på fredag börjar sommarens första ridläger.
Fram till mitten på augusti följer nu en sommar med semester för hästar och personal växlat med härliga lägerdagar!

Vilket härligt gäng som kom och fixade på fixardagen! Gamla staketet på stora utebanan är nu ett minne blott, och ett nytt tjusigt staket på plats! Gissar att det är lite träningsvärk här och var idag, vilken insats!

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.