HOPPTRÄNING med Emma Lundell

Fredag 19.40-20.55

23/8, 20/9, 18/10, 29/11

Vem är Emma?
Jag heter Emma Lundell och är uppvuxen på Boda Gård i Enköping där jag också bedrev min verksamhet i ett flertal år. Sedan 2015 bor jag på Hårnacka Hästgård i Norrtälje.

Jag har alltid haft hästar som intresse, nu gör jag det jag brinner för på heltid – att utbilda, träna och tävla hästar. Sedan flera år tillbaka har jag ett nära samarbete med mina mentorer Sylve Söderstrand och Lotta Björe. Jag är utbildad via Strömsholms Ridsportgymnasium och är examinerad C-tränare i hoppning.

Jag tycker att det är väldigt viktigt att ha en röd tråd i det vardagliga arbetet. För att varje individ ska utvecklas på bästa sätt krävs tydligt uppsatta mål. Min verksamhet genomsyras av denna filosofi, där jag planerar noggrant för att ge varje häst och oss som ekipage optimal förutsättning för prestation. 

Öppen hoppträning Emma Lundell

Fredag 19.40-20.55

23/8, 20/9, 18/10, 29/11


Träningen är 75 minuter lång, och det rider max 4 ekipage i gruppen.

Du är välkommen att vara med på ridskolehäst eller med egen häst. Ange i din betalning som notering om du kommer med egen häst eller önskar vara med på ridskolehäst.

Anmälan stänger klockan 15.00 dagen före respektive träningstillfälle

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. 

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy