MEDLEMSKAP RIDKLUBBEN NORRTÄLJE RYTTARE

Ridklubben Norrtälje Ryttare är en ideell förening. Föreningen driver Vigelsjö Ridskola, samt arrangerar aktiviteter inom ridning och hästsport.

För att rida på abonnemang hos oss krävs det att du är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare. Medlemskap krävs också för att delta i klubbtävlingar.

I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet! Försäkringen ligger i Folksam. Klicka på länken och läs mer om försäkringen, och hur du anmäler skada om olyckan skulle vara framme.


Alla är välkommna att lösa medlemskap i klubben. Använd formuläret här nedan för att bli medlem! Fyll i alla uppgifter i formuläret för dig och för de personer som medlemskapet ska gälla, för att kunna registrera in försäkringen. När du fyllt i formuläret kommer du till betalsidan för att betala in medlemsavgiften. Medlemsavgift inbetalad 1 oktober - 31 december gäller från inbetalning och även för hela nästkommande kalenderår.


Hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa om här.

MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgift betalad från 1 oktober innevarande år gäller även medlemskap hela följande kalenderår!

Medlemsavgifter 2022:
Junior 345 kronor per kalenderår
Senior 475 kronor per kalenderår
Familj (4 personer) 1 050 kronor per kalenderår
- Fler i familjen? Tillkommer 50 kronor per år per ytterligare familjemedlem, dvs 5 i familjen = 1 050 kronor, 6 i familjen = 1 100 kronor och så vidare.

För dig som rider på abonnemangslektion faktureras kommande års medlemsavgift med förfallodatum i december.

Vad får jag då för medlemsavgiften?
Medlemsavgiften är entrébiljetten till Ridklubben Norrtälje Ryttares och Vigelsjö Ridskolas smörgåsbord av aktiviteter!

Det innebär också att du blir medlem i en förening, du är medlem i en klubb av likasinnade!

Ridskoleelev

 • För att rida på abonnemangsridning på Vigelsjö Ridskola är medlemskap i Ridklubben Norrtälje Ryttare obligatoriskt.
 • Du får tillgång till hela utbudet av aktiviteter på ridskolan, det vill säga du kan också anmäla dig till alla kurser, privatlektioner och aktiviteter som erbjuds. Du kan också delta i klubbtävlingar när du och din ridlärare tycker att det är dags.
 • Medlemskapet är också entrébiljetten till att kunna lösa tävlingslicens när man ska ge sig ut och tävla på större tävlingar (lokal tävling och högre).
 • Genom att vara medlem kan du också vara med på Hästklubben, som är stallklubben för alla medlemmar från 9 år och uppåt (läs mer här).
 • Genom att vara medlem omfattas du av en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet. Det är en bra och väl täckande försäkring som ger skydd både under lektioner och aktiviteter, och du kan läsa mer om försäkringen på vår hemsida.

För dig som inte rider på abonnemang på ridskolan

 • Du får tillgång till hela utbudet av aktiviteter på ridskolan, det vill säga du kan anmäla dig till alla kurser, privatlektioner och aktiviteter som erbjuds.
 • Genom att vara medlem kan du också vara med på Hästklubben, som är stallklubben för alla medlemmar från 9 år och uppåt (läs mer här).
 • Medlemskapet är entrébiljetten till att kunna lösa tävlingslicens för dig som tävlar lokal tävling och högre.
 • Du kan delta i klubbtävlingar (för klubbmästerskap och Vigelsjö Cup gäller dock att du inte löst tävlingslicens för annan klubb).
 • Genom att vara medlem omfattas du av en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet. Det är en bra och väl täckande försäkring, och du kan läsa mer om försäkringen hos Folksam här.

 • Genom att klicka ja godkänner jag att mina kontaktuppgifter lagras i Ridklubben Norrtälje Ryttares medlemsregister. Uppgifterna används för administration och kontakt rörande ridning och aktiviteter i Ridklubben Norrtälje Ryttare. Detta inkluderar också administration kring stöd och bidrag för föreningen, samt administration som krävs i förhållande till Ridsportförbundet och liknande. Alla medlemmar behöver vara registrerade i Ridklubben Norrtälje Ryttares medlemsregister. Om jag vill ta bort mina uppgifter ur registret kontaktar jag kansliet. Läs mer om Ridklubben Norrtälje Ryttare hanterar personuppgifter nedan.