Stallplats & Inackorderingar

Du som har egen häst kan stalla in den här hos oss. Ridklubben Norrtälje erbjuder fullinackordering på anläggningen på Vigelsjö Ridskola.

För närvarande har vi fullt i stallet!

Uppstallning hos oss på Ridklubben Norrtälje Ryttare/Vigelsjö Ridskola innebär uppstallning på en ridskola. Vi är en aktiv ridskola med många medlemmar och har ofta aktiviteter, vilket gör att det rör sig mycket människor på anläggningen. Därför behöver du vara bekväm med att det händer saker runt omkring dig och din häst för att trivas hos oss!

Vi vill gärna att privathästägarna är intresserade av att delta i föreningen och våra aktiviteter, som uppstallad hos oss har du också rabatt på kursprogram och lektioner. När du har häst uppstallad hos oss ska du vara medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare, och om du tävlar på lokal tävling och uppåt löser du så klart licens för Ridklubben Norrtälje Ryttare.

Klubben erbjuder många klubbtävlingar på hemmaplan, både i dressyr, WE och hoppning, och vi har 5-6 dagar med lokala/regionala tävling (dressyr, hoppning, WE) hos oss varje år.