AvbokNING OCH IGENRIDNING
ABONNEMANGSRIDNINGEN 2020

Du som avbokar abonnemangslektion på grund av sjukdom kommer kunna rida igen under den termin du avbokat, och som vanligt vill vi gärna att du avbokar oavsett om det gäller sjukdom eller annan anledning, så vi kan planera för lektioner och hästar.

Kom ihåg att du alltid kan sätta in någon annan som rider istället för dig, anmäl i så fall detta i formuläret i samband med din avbokning! Se nedan för vem du kan sätta in som ersättare.

Avbokning och igenridning gäller abonnemangsridningen, för kurser och andra aktiviteter finns villkor för respektive aktivitet på sidan där du bokar den.

Avboka ABONNEMANGSlektion 2020

BOKA IGENRIDNING

Om du inte kan komma och rida på din abonnemangslektion avbokar du den här med formuläret nedanför. Det är bra för oss att veta vilka hästar som ska gå eller inte på lektionerna för att kunna anpassa dagarna på bästa sätt. Avboka i god tid när du vet att du inte kan komma!

Avbokning skall ske senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar, och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg genom att fylla i och skicka in formuläret här nedan.

Om du vill kan du också ha någon annan medlem som rider istället för dig om du är frånvarande, se villkor nedan.

Om du avbokar på grund av annan anledning än sjukdom, eller har en ersättare, kan du inte boka igenridning för tillfället. Teorilektioner går inte att rida igen.

Vid sjukskrivning med läkarintyg i 4 veckor eller längre, kontakta kansliet för tillvägagångssätt!

Igenridning kan endast ske om du avbokat din abonnemangslektion på grund av sjukdom. Om du inte avbokat, eller om du avbokar av annan anledning än sjukdom, kan ingen igenridning ske.

Teorilektioner går inte att rida igen.

Du kan rida igen din avbokade abonnemangslektion under samma termin som du avbokat, på de igenridningstillfällen som erbjuds under loven. Det finns ingen platsgaranti för igenridningen, utan det är först till kvarn som gäller!

IGENRIDNING UNDER JULLOVET 2020/2021

3010 201221 9.00-9.45 Igenridning jullovet

Slut i lager

3010 201222 9.00-9.45 Igenridning jullovet

3010 201226 9.00-9.45 Igenridning jullovet

3010 201227 9.00-9.45 Igenridning jullovet

3010 201228 9.00-9.45 Igenridning jullovet

3010 201229 9.00-9.45 Igenridning jullovet

3010 201230 9.00-9.45 Igenridning jullovet

3010 210102 9.00-9.45 Igenridning jullovet

3010 210103 9.00-9.45 Igenridning jullovet

Finns i lager

villkor för avbokning och igenridning ABONNEMANGSRIDNING

Vid förhinder har eleven möjlighet att insätta annan elev på ridskolan som har motsvarande kunskap i förhållade till gruppens nivå som ersättare. Ersättande ryttare ska kunna rida samma häst som planerats till den frånvarande eleven. Ersättande ryttare skall vara medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare och elev på ridskolan under innevarande år. Ridklubben Norrtälje Ryttare äger rätt att neka föreslagen ersättare.

Eleven skall meddela om ersättande ryttare via formulär på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg.

Vid förhinder skall eleven i första hand insätta annan ryttare enligt stycket ovan, eller avboka ridlektion senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg. Lektion som ej avbokas enligt reglerna anses utnyttjad. Avbokning skall ske på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida.

Om avbokning av abonnemangslektion sker enligt ovan har elev möjlighet att boka igenridning. Igenridning erbjuds endast i mån av plats och kan endast nyttjas vid avbokning på grund av sjukdom.

Ridskolan erbjuder igenridningslektioner kontinuerligt under terminen. Igenridning skall ske inom samma termin som den avbokade abonnemangslektionen. Igenridning bokas på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida. Först till kvarn är det som gäller.

Bokad igenridning där man sedan uteblir från igenridningstillfället faktureras med 360 kronor.