HOPPGRUPPER HÖSTTERMINEN 2022

Det är många som vill rida i hoppgrupp!

Inför hösten 2022 vill vi gärna veta hur intresset ser ut, och tar in intresseanmälan i formuläret nedan.

För att rida i hoppgrupp hösten 2022: 

För att rida i hoppgrupp vill vi att du rider ytterligare en gång till i veckan i bas-, mix- eller dressyrgrupp utöver hoppgruppen. Dvs för att rida i hoppgrupp rider du minst 2 gånger i veckan i abonnemangsgrupp, 1 bas/mix/dressyr och 1 hopp.

På så sätt kan vi i hoppgruppen fokusera på just hoppning och din utveckling som hoppryttare, samtidigt som du fortsätter att utveckla din grundridning i en annan grupp. För att vara duktig hoppryttare behöver du vara duktig på grunderna! :-)

Som komplement till hoppgrupperna kommer vi i höst att ha hoppkurser, där du som vill rida en gång i veckan på abonnemangsridning, men också vill få chans att hoppa mer, kan anmäla dig och rida lite extra med hoppinriktning.

INTRESSEANMÄLAN HOPPGRUPP HÖSTTERMINEN 2022

Till höstterminen 2022 tänker vi försöka få till ytterligare någon hoppgrupp i det tajta schemat, det är många som vill hoppa!

Vi har en idé om att dela upp hoppgrupperna mer efter storlek på hästarna, så vi delar upp i

  • hoppgrupp ponny B-C
  • hoppgrupp ponny D-liten storhäst
  • hoppgrupp storhäst

detta för att kunna planera hästarnas arbetsvecka på bästa sätt, och att vi har en hållbar plan för våra fyrbenta jobbarkompisar. Det gör också att vi kan planera och genomföra hoppövningar på ett bättre sätt, med anpassade avstånd efter storlek på häst.

Fyll i och anmäl, även om du sedan tidigare rider i hoppgrupp.

Om du sedan tidigare rider i hoppgrupp och inte rider i ytterligare grupp – anmäl gärna intresse för ytterligare en grupp i veckan, maila in till kansliet ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se! (Vi kommer inte ändra reglerna för dig som rider i hoppgrupp sedan tidigare, om du endast vill rida en grupp/vecka i hoppgrupp, så går det bra att fortsätta så).