RidKLUBBENS OCH RIDSKOLANS Personal

Nedan kan du läsa om alla oss som jobbar på Vigelsjö Ridskola.

Leila Bull

Ridskolechef och instruktör

Utbildning: SvRF Biträdande ridinstruktör, instruktör i centrerad ridning nivå 1. Företagsekonom

Anställd på ridklubben sedan: 2000

Favorithäst: Jag gillar alla ridskolans hästar. Men självklart klappar hjärtat lite extra för mina egna hästar Asterix och Blackie.

Favoritgren: Dressyr är den vackraste av alla Ridsportförbundets grenar! Jag har på senare tid också fått upp ögonen för WE (Working Equitation) som verkar vara väldigt spännande.

Bästa hästupplevelsen: När alla hästar fått sitt kvällshö och man hör hur de mumsar och lugnet lagt sig i stallet på kvällen.

Jag satte mina första steg i Vigelsjö Stall när jag var 7 år. Då fann jag min plats på jorden. Jag har alltså ridit på ridskolan sedan barnsben och sedan dess både hunnit med att tävla lite enklare tävlingar i hoppning och dressyr när jag var yngre (klubbmästare i hoppning på fjording Lorre och klubbmästare i dressyr på halvblodet Timotej). Jag har också varit väldigt aktiv och haft förtroendeposter i både ungdomssektionen och huvudstyrelsen. När jag efter ekonomistudier på Stockholms universitet och efter att jag fått min dotter Ebba fick möjlighet att börja jobba på ridskolan har jag blivit kvar på världens bästa arbetsplats. Jag älskar att få träffa mina arbetskamrater (både fyrbeta och tvåbenta) varje vecka. Den stora behållningen är nog ändå att få träffa alla medlemmar och ridelever. Jag har världens bästa jobb helt enkelt! Vi ses i stallet!

SARA FORSBERG

Instruktör, hästansvarig

Utbildning: Svensk Ridlärare nivå III, Hipplog och C-tränare i hoppning.

Anställd på ridklubben sedan: 2017

LOTTA SKOGLUND

Instruktör, anläggningsansvarig

Utbildning: Svensk Ridlärare nivå III.

Anställd på ridklubben sedan: 2018

SANDRA NICOLIN

Instruktör, häst och stall, samt kansli

Utbildning: SvRF Ridledare. Instruktör i centrerad ridning nivå 1. Ungdomsledare, barnledare, hästskötare.

Anställd på ridklubben sedan: 2011

YVONNE HEDBERG SKÖLD

Utbildning: Yvonne är SvRF Ridlärare III

Anställd på ridklubben sedan: 2019
Yvonne har tidigare arbetat som ridskolechef (1980-2011) och ridlärare (1997-2011) på Vigelsjö Ridskola

JOHANNA BLOMDAHL

Utbildning: Johanna är utbildad Hippolog

Johanna har tidigare arbetat som ridlärare på Vigelsjö Ridskola 2012-2017

ELETTRA SONEDOTTER

Instruktör

Utbildning: Centrerad ridning nivå 2, Ekonom med lantbruksinriktning.

Anställd på ridklubben sedan: Elettra har jobbat hos oss sedan 2017, och jobbar från 2018 som instruktör för vissa grupper i veckan.

BEATRICE AHLSTRÖM

Utbildning: Gymnasium lärlingsutbildning inriktning naturbruk/hästskötare