KLUBBMÄSTERSKAP HOS
RIDKLUBBEN NORRTÄLJE RYTTARE 2022

Datum för Klubbmästerskap 2022:

Söndagen den 5 juni 2022

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej. Ridskolehäst - endast elever på ridskolan. Egen-häst - endast medlemmar som inte löst tävlingslicens för annan klubb.

Banskiss kommer upp senast 1 timme före första start. Slutlig startlista publiceras dagen innan tävling.

Våra klubbmästare 2022!

Dressyr - Ebba Söderman

Hoppning - Ida Rosenqvist

Placeringar dressyr:
Vinnare - Ebba Söderman - Alanya
2:a - Cornelia Fredlund Randelin - Bella Mia
3:a - Embla Elvermark - Prins

Placeringar hoppning:
Vinnare - Ida Rosenqvist - Basilika af Hagalund
2:a - Filippa Jansson - Vår Vilda
3:a - Miranda Linder - Bella Mia

Dressyrresultat KM 220605

Hoppresultat KM 220605

Startlista Klubbmästerskap 2022

Ryttarmeddelande KM 2022

Banskiss hoppning KM 2022

KLUBBMÄSTERSKAP 2022!

Klubbmästerskapet rids i hoppning och dressyr, ponny och storhäst. Både ridskoleekipage och egen-häst-ekipage gör upp om titeln! Vi korar en dressyrmästare och en hoppmästare. Tävlingen går av stapeln den 5 juni 2022.

Hopp-KM:
Hoppning60 (onsdag, fredag, lördag)

Dressyr-KM:
Junior Bas60
Dressyr60
Special4

Tävlingen är öppen för egen-häst-medlemmar som inte löst tävlingslicens i annan klubb.

Antal starter:
Dressyr totalt 30 starter
Hoppning totalt 40 starter

Ridskolans elever:
Varje ryttare kan endast anmäla till en start, antingen i hoppning eller i dressyr.
Det finns 20 platser hoppning, och 20 platser dressyr.
Hästfördelning görs av instruktörerna utifrån anmälningar och hästarna. Det kan bli färre starter i hoppningen än 20, beroende på hästfördelning.
Om klasserna blir fulla kommer reservlista att upprättas (kommer formulär här på hemsidan).

Egen-häst-medlemmar:
Deltagare med egen häst kan anmäla till en start i vardera gren om så önskas. Max två starter per häst under tävlingen. Max två starter per ryttare under tävlingen.
Det finns 20 platser hoppning, och 10 platser dressyr.

Klubbmästerskap 2022 - hoppning

Tävlingen är öppen för ridskolans elever som rider i:
Hoppning60 (onsdag, fredag, lördag)
Mix60

Tävlingen är öppen för alla egen-häst-medlemmar att delta i. Du kan dock inte bli Klubbmästare om du har tävlingslicens för annan klubb.

Hopp-KM rids på dessa höjder:

A-ponny 40 cm
B-ponny 50 cm
C-ponny 60 cm
D-ponny 70 cm
Storhäst 80 cm

Bedömningen är två faser A:A:0 med totalfel

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Du är medlem. För att delta på ridskolehäst gäller att du är nuvarande elev på ridskolan, och rider i grupper enligt ovan.

Klubbmästerskap 2022 - dressyr

Junior Bas60