Poängjakten

Poängjakten är en tävling för klubbens alla tävlingsryttare! Tävlingsryttare belönas efter ett bestämt poängsystem.

Poängen räknas per ryttare, oavsett om ryttaren ridit samma häst eller olika hästar.

Poäng samlas på blåbär/lingon/hallon, klubbtävlingar, klubbmästerskap, Vigelsjö Cup och "externa" tävlingar (lokalt och uppåt). Inga poäng samlas på pay-and-xxx, och inte heller vid clear round-bedömning på extern tävling.

Alla tävlar mot alla, det vill säga det spelar ingen roll om du är junior eller senior, tävlar ponny eller storhäst, egen häst eller ridskolehäst. Ridskoleryttarna har även en egen vinnarkategori för bästa ridskoleryttare, utöver kategorierna för total, dressyr, hoppning, WE och Flitig Lisa. Du kan inte delta i Poängjakten om du löst tävlingslicens för annan klubb innevarande år.

Resultat mailas in till ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se! Endast ryttare som skickar in resultat kan delta i Poängjakten. Skicka in senast 15 januari följande år (men gärna tidigare!)!

Hedersutmärkelser i Poängjakten
Prisutdelning av hedersutmärkelser i poängjakten sker på årsmötet i februari varje år. Där uppmärksammas:

• Totalsegrare - Ekipage med flest poäng, alla grenar sammanräknade (grenpoäng, ej Flitig Lisa inräknat)
  • Bästa Ridskoleryttare
  • Bästa Dressyrryttare
  • Bästa Hoppryttare
  • Bästa WE-ryttare
  • Flitiga Lisa - ryttare med flest starter totalt under året, oavsett resultat och gren

Rapportera in resultat för 2022 senast 15 januari 2023 - prisutdelning sker på årsmötet 2023!

VINNARE I POÄNGJAKTEN 2021!

Regler 2022

Klicka på bilden för att förstora!

VINNARE I POÄNGJAKTEN 2021!

VINNARE I POÄNGJAKTEN 2020!

Vinnare 2019!
Klicka på bilderna för att förstora!

Vinnare 2018!
Klicka på bilderna för att förstora!

Vinnare 2017!

Matilda Örling
Totalvinnare Poängjakten 2017, samt vinnare Hoppning ponny, och vinnare Flitiga Lisa. Och Klubbmästare hoppning ponny privatekipage!

Vinnare 2016!

Klicka på bilden för att förstora.

Karin Andersson
Totalvinnare Poängjakten 2016, samt vinnare Dressyr senior och WE. Och Klubbmästare dressyr!