TÄVLA MED OSS 2019

Häng med på träffar för alla klubbens tävlingsekipage och tävlingsintresserade, eller varför inte vara med i allsvenskalag?

Poängjakt
Poängjakten pågår under hela året, och du samlar poäng för starter och placeringar. Du kan samla poäng i hoppning, Working Equitation, dressyr, fälttävlan och körning, på externa tävlingar, blåbär/lingon/hallon, och på våra klubbtävlingar. Den som har flest poäng när året är slut vinner ett fint pris vid prisutdelning på årsmötet i februari. OBS! Endast en totalvinnare utses, du kan alltså samla ihop poäng oavsett gren och nivå! Läs mer här!

Funktionär!

Var med som funktionär på våra hemmatävlingar och våra klubbarrangemang under året! Läs mer här!

Vigelsjö Cup!
Vårterminen 2019 kör vi en serietävling för våra medlemmar - både ridskoleekipage och medlemmar med egen häst! Läs mer här!

Lagryttare - allsvenskan
Här kan du läsa mer om Allsvenskalagen!

Rabatt på startavgiften på lokal/regional hemmatävling

Våra licensierade ryttare får 50% rabatt på startavgiften vid våra lokala/regionala hemmatävlingar.

Träningsträff med häst varje söndag klockan 18.00-20.00
Anläggningens banor och ridhuset är öppna för klubbens licensierade ryttare med egen häst att träffas uppsuttet. Ingen anmälan behövs.

Tävlingsinspirationsträff utan häst första onsdagen varje månad klockan 18.30-20.00
Vi firar förra månadens placerade tävlingsekipage med tårta. Dessutom kommer intressanta personer på besök som kan inspirera till fortsatt träning och tävlingsframgångar!

Träffarna är gratis för alla medlemmar i Ridklubben Norrtälje Ryttare.

190307
När du kommer till vår anläggning med häst "utifrån" på tävling, träning och ridning vill vi att du fyller i och skriver under en hästägarförsäkran vid varje besök.

Antingen kan du skriva ut och skriva under blanketten här nedan, och ta med den när du kommer till oss (lämna in i klubbstugan innan du lastar ur) eller scanna och maila till tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se innan du kommer till oss
eller
så kan du använda länken nedan för att signera elektroniskt, och sedan maila pdf-filen till oss på tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se innan du kommer till oss

ALLSVENSKAN 2019

Inför 2019 - Allsvenskorna!

Klubben har anmält lag till allsvenskorna 2019 enligt nedan. Gå gärna in på facebooksidan RNR lag- och tävlingsryttare och läs mer!

Ponny - hopp div 3 (vår) div 2 (höst)
Ponny - dressyr div 3 (vår) div 2 (höst)
Ridhästar - hopp div 4 (höst) div 3 (höst)
Ridhästar - dressyr div 3 (vår)