TÄVLA MED OSS

Häng med på träffar för alla klubbens licensierade tävlingsekipage och tävlingsintresserade, eller varför inte vara med i allsvenskalag?

16 januari 2020

Lotta Wanning!
En suverän coach och mental tränare!


Häng med den 16 januari klockan 19.00-21.00 på föreläsning med Lotta! Rimbo Prästgård anordnar en föreläsning, vi har lyckats boka några platser, och klubben sponsrar del av avgiften för våra medlemmar, så du betalar endast 250 kronor (ord. 320 kronor). Föreläsningen är på Rimbo kyrkas församlingshem, den 16 januari klockan 19.00-21.00. Här kan du läsa mer https://www.facebook.com/events/2575687119192210/

Biljetterna slut!

Lotta Wanning-föreläsning:
Vad kan vi lära oss av mental träning och hur kan den hjälpa oss? Har du svårt att sätta upp mål då du är rädd för att inte uppnå målen i slutänden? Är du en person som har svårt att fokusera på det positiva, och låter dina negativa tankar och erfarenheter ta över som i sin tur sätter stopp för din personliga utveckling? Då är den här föreläsningen något för dig!

Här några ord från Lotta själv:
”Hästar har varit och är min sport sedan jag var liten men jag har även spelat basket och tränat simning. Jag har arbetat på ridskola i många år men även på dagis, fritids och i flera år på ett behandlingshem för barn och ungdomar med olika problem. 2006-2013 var jag anställd på SISU Idrottsutbildarna i Uppsala där jag främst arbetade med ridsportföreningar men även mot andra idrotter och som kommunkontakt. Idag driver jag ett eget företag som heter ”STIGBYGELN- ett bra avstamp när du vill upp” som vänder sig till alla inom idrotten, skola, kommun och företag.”

Lotta hjälper dig att komma ur din komfortzon så du vågar mer och kan uppnå dina mål! 

21 januari 2020 klockan 19.45

Upptakt - tävlingsåret 2020!

Vill du vara med och tävla i lag 2020? Kom på upptaktsträff!

Sara Forsberg håller i träffen och i årets lag, vi går igenom vilka olika allsvenskor vi har anmält till, vad som gäller, vilka som vill vara med. Och så gör vi en plan för ev. gemensamma träningar och träffar.

Vi ses i klubbstugan klockan 19.45 den 21 januari!

Poängjakt
Poängjakten pågår under hela året, och du samlar poäng för starter och placeringar. Du kan samla poäng i hoppning, Working Equitation, dressyr, fälttävlan och körning, på externa tävlingar, blåbär/lingon/hallon, och på våra klubbtävlingar. Den som har flest poäng när året är slut vinner ett fint pris vid prisutdelning på årsmötet i februari. OBS! Endast en totalvinnare utses, du kan alltså samla ihop poäng oavsett gren och nivå! Läs mer här!

Funktionär!

Var med som funktionär på våra hemmatävlingar och våra klubbarrangemang under året! Läs mer här!

Vigelsjö Cup!
Vigelsjö Cup är en serietävling för våra medlemmar - både för ridskoleekipage och för medlemmar med egen häst! Läs mer här!

Lagryttare - allsvenskan
Här kan du läsa mer om Allsvenskalagen!

Rabatt på startavgiften på lokal/regional hemmatävling

Våra licensierade ryttare får 50% rabatt på startavgiften vid våra lokala/regionala hemmatävlingar.

Träningsträff med häst varje söndag klockan 18.00-20.00
Anläggningens banor och ridhuset är öppna för klubbens licensierade ryttare med egen häst att träffas uppsuttet. Ingen anmälan behövs.

190307
När du kommer till vår anläggning med häst "utifrån" på tävling, träning och ridning vill vi att du fyller i och skriver under en hästägarförsäkran vid varje besök.

Antingen kan du skriva ut och skriva under blanketten här nedan, och ta med den när du kommer till oss (lämna in i klubbstugan innan du lastar ur) eller scanna och maila till tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se innan du kommer till oss
eller
så kan du använda länken nedan för att signera elektroniskt, och sedan maila pdf-filen till oss på tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se innan du kommer till oss

ALLSVENSKAN 2019

Inför 2019 - Allsvenskorna!

Klubben har anmält lag till allsvenskorna 2019 enligt nedan. Gå gärna in på facebooksidan RNR lag- och tävlingsryttare och läs mer!

Ponny - hopp div 3 (vår) div 2 (höst)
Ponny - dressyr div 3 (vår) div 2 (höst)
Ridhästar - hopp div 4 (höst) div 3 (höst)
Ridhästar - dressyr div 3 (vår)