UTBYTESTÄVLINGAR

En utbytestävling går till så att två (eller flera) lag möter varandra, och man besöker varandras hemmaanläggningar och tävlar på hästarna på plats. Det betyder att när vi möter ett lag så åker vi till dem, och våra ryttare rider på deras hästar. Och sedan vid nästa tillfälle kommer deras ryttare till oss och rider på våra hästar. Så om vårt lag består av 8 ryttare så består motståndarnas lag av 8 ryttare. Hemmalaget rider först, och därefter besökande lag.

Kul utmaning att åka till nytt ställe, och dessutom tävla på hästar man aldrig ridit förut!

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej. Utbytestävling endast för elever på ridskolan.

Utbytestävling med Roo Gård

Borta - 26 december 2021
Hemma - 7 maj 2022

7 maj - dags för returmöte i utbyteshoppningen med Roo Gård!

Alla elever i hoppgrupp är välkomna att vara med, och har fått mail med inbjudan. Svara så snart som möjligt om ni vill vara med!

Den 27 mars klockan 16.00 har vi för-träff, och pratar om hur tävlingen går till, och peppar igång lite!

Laget 26 december 2021:
Agnes Karlsson
Emelie Claeson
Embla Elvermark
Moa Fristedt
Sanna Lundstedt
Tova Blomgren Rehnberg
Denise Pilebro
Erika Ehde Ristoff

Vilket toppenlag som kom till start på utbytestävlingen hos Roo Gård idag!!! Ett ynka fel skillnad mellan lagen, 12 fel för Roo-laget, 16 fel för RNR-laget, hur jämnt som helst! 8 ryttare till start i varje lag. Mycket imponerade, vårt lag satt som sagt på för oss helt okända hästar, helt galet att kunna prestera så! Så just nu 1-0 till Roo i utbytet, vi tar revansch i april när Roo kommer till oss (och då rider på våra hästar).

Grattis laget till suverän insats, tack Lotta Skoglund för bästa coachingen som vanligt  (och ping Ebba Katarina Aggring som coachar flera av ryttarna till vardags!)!

Agnes och Solero

Emelie och Line