MASSOR AV TÄVLING

Vilken härlig ”långhelg” det blev!

I helgen lördag-söndag hade vi flera ekipage ute och tävlade på olika håll, bland annat var ponnylaget i dressyrallsvenskan division III ute och red sin första omgång. Jättefin laginsats! Isabelle och Stormpojken knep dessutom en andraplacering i förklassen, stort grattis!

Och tisdag 1 maj anordnade vi tävlingar i WE hemma på anläggningen – 40 fina ekipage till start. Ett helt fantastiskt funktionärsgäng lotsade deltagarna genom dagen, från regn till solsken 🙂 Vi hade tre hemmaekipage med i tävlingen som alla var jätteduktiga, och Karin och Belafonte tog tredjeplaceringen i LC-klassen, grattis! Vår WE-tävling var också första deltävlingen i Mälarcupen, och med sin placering i LC:n tog Karin och Belafonte också en andraplacering i Mälarcupens första omgång, jättekul!