För våra tävlingslicensierade medlemmar

Tävla med oss!

I vår förening har vi varje år ca 20-30 ryttare som löser tävlingslicens för klubben, jätteroligt! Våra tävlingsryttare är aktiva både i dressyr, hoppning och WE.

Vi försöker få till gemensamma aktiviteter och träningar, och är måna om att du som tävlingsryttare ska känna dig välkommen i vår klubb!

Glöm inte att använda #ridklubbennorrtaljeryttare och tagga @rknorrtaljeryttare i sociala medier

Tillgång till banor (ridhus och utebanor) för våra licensierade ryttare med egen häst!

På lördagar normalt sett klockan 18.00-19.00 (se helgplaneringen och veckoinfon för ev avvikelser!) har våra licensierade ryttare, tävlingsryttare med egen häst som löst licens för klubben, tillgång till våra banor – ridhus, stora utebanan, paddocken.

Om du är osäker på om någon aktivitet är planerad, skicka gärna ett mail till ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se innan du kommer för att kolla!

Reducerad startavgift på hemmatävlingar

Våra licensierade ryttare har 50% rabatt på startavgiften på hemmatävlingar.

Allsvenskan

Beroende på vad våra licensierade ryttare vill och har intresse för så anmäler klubben in lag i de olika Allsvenskorna, läs mer på fliken Allsvenskan.

23 januari klockan 17.00

Upptakt för våra ryttare med egen häst – tävlingsåret 2021!

Löser du tävlingslicens för RNR 2021 för dig och din häst? Kom och träffa klubbkompisarna, prata om vad som gäller tävlingsåret 2021, vad innebär tävlingsstoppet, hur ser det ut med lag under året?

För att kunna hålla avstånd ordentligt så ses vi i ridhuset! Välkomna den 23 januari klockan 17.00! (anmäl här nedan så vi vet hur många som kommer)

Vårtermin 2021 – gemensamma träningar – 6 platser per gång 

Vissa lördagar under vårterminen 2021 har vi gemensam ridning/träning för våra licensierade ryttare med egen häst;

Datum för träningar våren 2021:
23 januari 2021 18.00 – dressyr och markarbete (ridhuset) Jenny Harold
20 februari 2021 18.00 – dressyr och markarbete (ridhuset) Jenny Harold
27 mars 2021 16.30 – hoppning (utebanan) Jenny Harold  Vi kör klockan 16.30 så har vi dagsljus 🙂  
24 april 2021 17.30-18.30 samt 18.30-19.30 – hoppning (utebanan) Kattis Aggring (anmälan hittar du här!)

16 januari 2020

Lotta Wanning!
En suverän coach och mental tränare!


Häng med den 16 januari klockan 19.00-21.00 på föreläsning med Lotta! Rimbo Prästgård anordnar en föreläsning, vi har lyckats boka några platser, och klubben sponsrar del av avgiften för våra medlemmar, så du betalar endast 250 kronor (ord. 320 kronor). Föreläsningen är på Rimbo kyrkas församlingshem, den 16 januari klockan 19.00-21.00. Här kan du läsa mer https://www.facebook.com/events/2575687119192210/

21 januari 2020 klockan 19.45

Upptakt – tävlingsåret 2020!

Vill du vara med och tävla i lag 2020? Kom på upptaktsträff!

Sara Forsberg håller i träffen och i årets lag, vi går igenom vilka olika allsvenskor vi har anmält till, vad som gäller, vilka som vill vara med. Och så gör vi en plan för ev. gemensamma träningar och träffar.

Vi ses i klubbstugan klockan 19.45 den 21 januari!

Biljetterna slut!

Lotta Wanning-föreläsning:

Vad kan vi lära oss av mental träning och hur kan den hjälpa oss? Har du svårt att sätta upp mål då du är rädd för att inte uppnå målen i slutänden? Är du en person som har svårt att fokusera på det positiva, och låter dina negativa tankar och erfarenheter ta över som i sin tur sätter stopp för din personliga utveckling? Då är den här föreläsningen något för dig!

Här några ord från Lotta själv:
”Hästar har varit och är min sport sedan jag var liten men jag har även spelat basket och tränat simning. Jag har arbetat på ridskola i många år men även på dagis, fritids och i flera år på ett behandlingshem för barn och ungdomar med olika problem. 2006-2013 var jag anställd på SISU Idrottsutbildarna i Uppsala där jag främst arbetade med ridsportföreningar men även mot andra idrotter och som kommunkontakt. Idag driver jag ett eget företag som heter ”STIGBYGELN- ett bra avstamp när du vill upp” som vänder sig till alla inom idrotten, skola, kommun och företag.”

Lotta hjälper dig att komma ur din komfortzon så du vågar mer och kan uppnå dina mål! 

Poängjakt
Poängjakten pågår under hela året, och du samlar poäng för starter och placeringar. Du kan samla poäng i hoppning, Working Equitation, dressyr, fälttävlan och körning, på externa tävlingar, blåbär/lingon/hallon, och på våra klubbtävlingar. Den som har flest poäng när året är slut vinner ett fint pris vid prisutdelning på årsmötet i februari. OBS! Endast en totalvinnare utses, du kan alltså samla ihop poäng oavsett gren och nivå! Läs mer här!

Funktionär!
Var med som funktionär på våra hemmatävlingar och våra klubbarrangemang under året! Läs mer här!

Vigelsjö Cup!
Vigelsjö Cup är en serietävling för våra medlemmar – både för ridskoleekipage och för medlemmar med egen häst! 

Rabatt på startavgiften på lokal/regional hemmatävling
Våra licensierade ryttare får 50% rabatt på startavgiften vid våra lokala/regionala hemmatävlingar.

Träningsträff med häst varje söndag klockan 18.00-20.00
Anläggningens banor och ridhuset är öppna för klubbens licensierade ryttare med egen häst att träffas uppsuttet. Ingen anmälan behövs.

190307
När du kommer till vår anläggning med häst ”utifrån” på tävling, träning och ridning vill vi att du fyller i och skriver under en hästägarförsäkran vid varje besök.

Antingen kan du skriva ut och skriva under blanketten här nedan, och ta med den när du kommer till oss (lämna in i klubbstugan innan du lastar ur) eller scanna och maila till tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se innan du kommer till oss
eller
så kan du använda länken nedan för att signera elektroniskt, och sedan maila pdf-filen till oss på tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se innan du kommer till oss