NU GÅR DET BRA ATT ANSLUTA SINA ABONNEMANGSFAKTUROR TILL AUTOGIRO

Nu går det bra att ansluta sig till autogiro för sina abonnemangsfakturor.

För att ansluta till autogiro, följ nedanstående länk till Svea Ekonomi, och signera ditt autogiroavtal med hjälp av BankID. Avtalet är upplagt på personnumret för eleven. Om eleven är under 18 år ligger avtalet upplagt på ansvarig vuxens personnummer. Om du inte kan logga in med ditt personnummer och BankID via länken, behöver du kontakta ridskolans kansli, så att vi kan koppla personnummer till avtalsfakturan. Du når kansliet via mail ridskolan@
ridklubbennorrtaljeryttare.se.

Följ denna länk till Svea Ekonomi för att ansluta till autogiro https://autogiro.svea.com/?fbclid=IwAR0xxKa5VZ2rjaYstDiEAIVN-dOjgM0bxy5N2hNfto1GwVOXYVuS6_mAD-U

Här kan du läsa mer om prislista och betalningsvillkor.