MASSOR AV FINA EKIPAGE I HELGEN

Massor av aktivitet på tävlingssidan i helgen – Vigelsjö Cup deltävling 2B, allsvenskahoppning för ponny div III, allsvenskadressyr för storhäst div III, individuella ponnyhoppstarter och storhästhoppstarter!

Spänningen i Vigelsjö Cup är stor – en hel del omkastningar i sammandraget efter helgens deltävling. Grattis Hilma, Molly och Stella till placeringarna i hoppklassen, och till Siri, Maja och Torunn till placeringarna i dressyrklassen! Hela resultatlistan och ställningen i cupen hittar du här!

Ponnylaget hoppning div III var i Bromma, och stod för en riktig kämpainsats, vilket härligt lag!

Storhästlaget dressyr div III var i Djursholm, och kom med någon ynka procent utanför placering, lovar gott för omgång 2!

Molly, Ruben och Maja gjorde individuella starter i hoppning i Bromma, jätteduktiga! Och i Nynäshamn red Therese en fin dubbelnolla i 1 meter, och 4 fel i 1,10. Härligt jobbat!