HAR VI ÖPPET?

I dessa tider kommer självklart en del frågor kring om vi har öppet, är det lektioner, kommer aktiviteter bli av? Svaret just nu är absolut ja.

Vi följer så klart alla centrala rekommendationer, och för ridskolan är vår huvudkälla Svenska Ridsportförbundet och Stockholms Läns Ridsportförbund. Vi följer utvecklingen noga.

Våra aktiviteter sker i stora lokaler/utomhus, och grupperna som möts är inte stora i förhållande till vad som nu definierats som ”risk-stort”. Det innebär att krismyndigheternas checklistor för riskbedömning just nu inte ger anledning till något annat ställningstagande än att vi kan fortsätta att ägna oss åt vår passion – hästar! :-).

Sedan är det naturligtvis upp till oss alla att förhålla oss till läget som råder. Så klart vill vi att alla tänker så här: stanna hemma om du är sjuk (men det är ju ganska självklart), och följ övriga allmänna rekommendationer

https://www.ridsport.se/Distrikt/stockholmslansridsportforbund/Aktuellt/Aktuellt/Informationmedanledningavcoronaviruset