PRISLISTA 2021

Prislista för 2021 är nu klar – du hittar den på hemsidan här!

Som vanligt är utgångspunkten för prislistan att vi ska kunna balansera klubbens kostnader, och vi är en ideell förening som inte ska göra vinst – målet är att möta medlemmarnas efterfrågan på häst- och ridverksamhet med hög kvalitet, till ett så lågt pris som möjligt.

Prioriteringen i prislistan 2021 är att inte höja ridpriserna för juniorer som rider i basgrupper (Bas30 junior, Bas45 junior och Bas60 junior). Priserna för dessa grupper ligger stilla utan höjning för tredje året i rad! Vi har gjort några justeringar på seniorpriserna, samt på priserna för special- och träningsgrupperna (både för juniorer och seniorer). Priserna för aktiviteter utöver abonnemangsridningen har också justerats.

För att genomföra prioriteringen att hålla nere abonnemangspriserna har vi beslutat att ta bort igenridningen från vårterminen 2021. Du kan precis som tidigare ha en ersättare som rider istället för dig om du är borta. Ersättare ska vara elev på ridskolan som rider i samma grupptyp och på samma nivå (eller i mer avancerad grupp eller högre gruppnivå). Om du är sjuk eller skadad 4 veckor eller mer med läkarintyg kommer du att kunna pausa ditt abonnemang, men ingen igenridning erbjuds vid frånvaro