PERSONALFÖRÄNDRINGAR I HÖST

Hej! Hoppas alla har en skön sommar! Terminen på ridskolan börjar igen den 23 augusti, och vi förbereder oss som bäst (samtidigt som vi har en massa härliga ridläger!).

I höst kommer det bli några förändringar hos oss, allra främst drivet av att vår Leila har bestämt sig för att söka sig vidare till annan ridskola närmare hemma. Det är så klart så otroligt tråkigt (och overkligt!), men också så roligt för Leila! (läs också Leilas tankar längre ner här!)

Leila kommer att vara kvar hela höstterminen på fredagarna. För eleverna i Leilas tisdagsgrupper, torsdagsgrupper och lördagsgrupper kommer vi att ha nya instruktörer på plats senast 1 oktober är planen, fram tills dess är Leila naturligtvis kvar. Vi kommer att skynda långsamt för att få till riktigt bra lösningar.

Jag (Erika) fortsätter på uppdraget som verksamhetschef (personal, ekonomi, planering) ytterligare en tid framöver, och kommer också ta hand om lite mer administration (ni kommer möta mig i ännu större utsträckning på kansliet).

Lotta Skoglund kommer att ta ansvaret för terminsplanering för grupperna, instruktörer, hästtilldelning med mera som rör lektionsridningen.

Jag återkommer med en presentation av hela personalgänget inför hösten inom de närmsta veckorna, och också presentation av de nya fyrfota arbetskamraterna som kommer till höstterminen.

Om ni har några frågor eller funderingar är ni jättevälkomna att ringa till mig (072-0373768) eller skicka mail till kansliet ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se.

Och så här säger Leila:
Hej allihop i sommarvärmen, Leila här. Under höstterminen från oktober, kommer jag att arbeta på Vigelsjö endast fredagar. Jag kommer att göra det för att jag av många olika anledningar har valt att säga upp mig. Vad ska hon göra istället då, frågar du dig kanske? Jo! Jag har fått ett erbjudande om att få arbeta på Gladö Ridsällskaps ridskola i Huddinge söder om Stockholm. Samtidigt som jag verkligen ser fram emot att få arbeta där bär jag ändå en viss sorg i hjärtat. Jag kommer att sakna att varje vecka få träffa mina fyrfota och tvåbenta arbetskamrater och framförallt alla härliga medlemmar och ridelever. Utifrån det perspektivet känner jag att det är en förmån att få fortsätta att komma och arbeta på fredagarna terminen ut. Vigelsjö och Ridklubben Norrtälje Ryttare har, är och kommer alltid att vara ”min plats på jorden”.