KOM PÅ FUNKTIONÄRSTRÄFF 27 MARS 14.30!

Tro det eller ej men våren närmar sig Och när våren kommer så börjar tävlingssäsongen! Vi kommer arrangera både klubbtävlingar (Vigelsjö Cup, klubbmästerskap) och lokala tävlingar med ekipage utifrån i år, jätteroligt.

För att arrangera bra tävlingar behöver vi vara många glada funktionärer som ser till att tävlingsdagarna blir precis så där bra och kul som de brukar bli hos oss – vill du vara funktionär? Den 27 mars klockan 14.30 är ni välkomna på funktionärsträff!

Lotta, som är vår tävlingsledare, kommer prata lite om hur det går till att arrangera tävling, vilka funktionärsuppgifter som finns, och kolla intresset för de olika uppgifterna. Anmäl här på hemsidan att du kommer, välkommen!

Funktionärerna har också en facebookgrupp, gå gärna med där om du är intresserad av att vara funktionär – RNR Funktionärer – info inför tävlingar heter den!
https://www.facebook.com/groups/1379453945420234