TIPS OM GRATIS DIGITAL CLINIC PÅ HÄSTNET – JOHANNA LASSNACK

Här på fb kan du läsa mer och anmäla: https://www.facebook.com/events/716656569359992?ref=newsfeed

Söndagen den 17 april bjuder Hästnet in till en kostnadsfri digital clinic i samarbete med SEB, Brogaarden, Torstenssons och NAF. Clinicen är gratis och kommer att sändas digitalt på Hästnets Youtubekanal.

Johanna Lassnack är hoppryttare, mental coach och föreläsare och har blivit en stor inspirationskälla för många, särskilt unga ryttare, i sina sociala medier. Förutom fina framgångar på tävlingsbanorna har Johanna hållit uppskattade föredrag om mental träning för tusentals ryttare runt om i Sverige, samtidigt som hon coachat hundratals ryttare till framgång på hästryggen.

I den här clinicen kommer vi att få följa med Johanna i förberedelserna inför tävling. Vi får Johannas bästa tips på hur hon redan dagen innan planerar för tävlingsdagen för att skapa bästa möjliga förutsättningar. Johanna guidar oss igenom framridningen och avslutar även med att hoppa en bana. I den sittande intervjun får vi höra mer om Johannas personliga resa och veta mer om varför den mentala biten kommit att bli en så viktig del i Johannas liv och karriär.