PRISJUSTERINGAR INFÖR HÖSTENS RIDNING

Kostnadsökningar – vi behöver göra justeringar på föreningens ridpriser till höstterminen.

Som vi alla vet så händer det oförutsedda saker i världen som nu sätter press på oss alla på flera olika sätt, och detta påverkar även vår förenings kostnader.

Ett tydligt exempel är ju naturligtvis drivmedelspriserna, vilket i sin tur skjuter upp kostnader för olika leveranser, kostnader för tjänster, kostnader för varor, och våra egna kostnader för skötsel av anläggningen med traktor och fyrhjuling ökar.

För föreningen är också till exempel grovfoder (hö, hösilage och halm som hästarna äter) en stor kostnad, och där har vi fått aviseringar om prisökningar på 40-50% till hösten, till följd av ökade dieselpriser (leverantörernas ökade kostnader för maskiner för bruket och skörden, samt leverans till oss), ökad skatt på plast (som vårt hösilage är inslaget i), och de snabbt ökande gödningspriserna.

Jättetråkigt, men för att kunna fortsätta vår verksamhet behöver vi justera priserna till hösten.
Styrelsen, medlemmarnas förtroendevalda, har beslutat om ny uppdaterad prislista som gäller från höstterminsstart 2022, nya prislistan hittar du här!

Hör av er om ni har några frågor och funderingar! Hälsn/Erika (du når mig på ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se i första hand)