FINAL I PONNYALLSVENSKAN HOPPNINGSDIVISION 3 – HOPPTÄVLINGAR IMORGON SÖNDAG!

Imorgon söndag 29 maj har vi stor hopptävling, där vi också är värdar för stockholmsdistriktets final i Ponnyallsvenskan hoppning division 3 – väldigt roligt!  Dessvärre gick inte vårt eget lag vidare till finalen, men vi kommer få se 17 lag göra upp om vinsten, spännande! Stor sponsor för finalen är Coop, och det vinnande laget tar hem ett snyggt hinder, segertäcken, rosetter och naturligtvis äran.

Det kommer vara jättetrångt med många släp som ska parkera imorgon, så alla personbilar hänvisas ner till parkeringen vid Lommarbadet, och sedan en skön promenad längs vattnet till oss.

Abonnemangsgrupperna har teori imorgon söndag, med tema tävlingsplats. Yvonne möter upp grupperna på sina vanliga tider, samling på stallplanen.

Stallet är i övrigt stängt imorgon, alla våra hästar står inne och vilar under dagen, och vi har ingen Hästklubb på söndag då det är full fart att fixa med tävlingen.

Coop är stolt sponsor till Allsvenskan i Stockholms län i våren 2022! Många av Coops medlemmar älskar ridsport och #coopälskarridsport tillsammans med er!