Extrapersonal

Personal sökes att komplettera fantastiskt gäng (vid behov)!
Vi söker nu extra-personal till vår verksamhet på Ridklubben Norrtälje Ryttare/Vigelsjö Ridskola. Vår anläggning ligger vackert vid sjön Lommaren, enkelt tillgänglig med bil, buss, till fots/cykel.
Föreningen håller till på en gammal, men fin, anläggning som arrenderas av Norrtälje kommun; två stall och uteboxar med plats för upp till totalt 28 hästar, ett ridhus 20 x 40, två utebanor (30 x 60 och 20 x 35) och mycket hagmark. Hos oss jobbar 25-27 fantastiska fyrbenta medarbetare och ca 7 grymma årsarbetare tvåbent personal. Och vi har ett fint gäng medlemmar på ca 375 personer. Strax över 40 grupper abonnemangsridning i veckan, 300 uppsittningar ungefär, och så en mängd aktiviteter att anmäla sig till varje vecka.
Vi vill fylla på i vår vikariepool med dig som är en driven, glad o positiv person, som brinner för hästar och ridning. I arbetet kan ingå till exempel ut- och insläpp av hästar, fodring, mockning, städning och övriga stallsysslor. Arbetstiden kan vara förlagd morgon (från klockan 6.00), dag, kväll (fram till strax efter 22.00), och/eller helg (i tidsspannet 6-22). Alla tider och kombinationer kan förekomma ????
Du är 18 år eller äldre, för att falla inom de ramar som arbetsmiljölagen ger oss med vissa av arbetsuppgifterna. Vi vill att du har tidigare arbetslivserfarenhet av att jobba i större stall (gärna ridskola), med referenser som vi kan prata med. Det är bra om du har bilkörkort, och du behöver ha förarbevis för terränghjuling (”fyrhjulingskort”), och väldigt gärna erfarenhet av att manövrera traktor.
Hos oss har vi så klart kollektivavtal, och alla anställningsvillkor regleras genom lag och avtal.
Maila gärna oss på ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se om du uppfyller kriterierna, och det låter intressant för dig!