Tack för en rolig terminsavslutning!

Nu har vi verkligen firat ut en rolig hösttermin! 🙂
Vid söndagens avslutning fick avnjuta en väldigt välriden kadrilj, se superduktiga voltigörer, skratta mycket åt skojiga lekar, fika, och inte minst applådera vid prisutdelning och lottdragning med självaste jultomten (eller tomtan kanske 🙂 )
Grattis pristagarna i årets Höstcup! Väl kämpat i spännande cup under hösten!
Totalsegrare – Monica Mützell
WE-segrare – Monica Mützell
Dressyrsegrare – Ebba Söderman
Grattis lotterivinnarna – varsin privatlektion lottades ut – och de glada vinnarna blev
Pauline Lundberg
Moa Fristedt
Grattis!
Nu har vi uppehåll i abonnemangsridningen fram till den 2 januari, men det finns en hel del aktiviteter att boka in sig på, om du blir ridsugen över jul och nyår! Hästklubben har öppet i stallet alla dagar, utom julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen
Tack alla för en jätterolig hösttermin!