Vår kompis Brylant – blir pensionär!

Vår kompis Brylant – dags att bli pensionär!
Vår fina jobbarkompis Brylant har varit på ridskolan sedan 2015, en trygg, humoristisk, välutbildad, snäll herre ???? dessutom världsmästare i snarkning…
Brylant har en rörelsestörning i ett bakben, som han ”alltid” har haft. Under året 2023, men framförallt under hösten, har han till och från fått besvär i kroppen relaterat till rörelsestörningen, och har periodvis vilat och återhämtat sig.
Brylant träffade veterinären i december för en extra genomgång. Han har sedan vilat under större delen av december och hela januari, både med och utan antiinflammatorisk medicin, med och utan motion. Vi bedömer nu att det är dags för Brylant att få gå i pension – han har inte hämtat sig hundraprocentigt trots vila och motion enligt ordination.
Vår förhoppning är att Brylant genom pensioneringen kan fortsätta vila, få lugn motion och massor av kärlek, och komma på banan som en härlig skogsmulle för sköna uteritter ❤
Brylant flyttar redan imorgon fredag 2 februari till sitt nya pensionärshem i ett stall i närheten av Rimbo, där ridklubbens tidigare medarbetare Louise kommer att se till att han får den bästa möjligheten att få ett aktivt pensionärsliv på lite sikt!
Det blev väldigt snabbt på att Brylant åker redan imorgon, ibland är logistiken lite väl kvick. Han är dock inte långt borta, och om någon skulle vilja besöka honom för att säga lite hej då, så fixar vi det ????
Tack för allt Brylant, och grattis till pensionen!