Utbytestävling – hoppning – Roo Gård

UTBYTESTÄVLING – HOPPNING

En utbytestävling går till så att två (eller flera) lag möter varandra, och man besöker varandras hemmaanläggningar och tävlar på hästarna på plats.

Det betyder att när vi möter ett lag så åker vi till dem, och våra ryttare rider på deras hästar. Och sedan vid nästa tillfälle kommer deras ryttare till oss och rider på våra hästar.

Så om vårt lag består av 8 ryttare så består motståndarnas lag av 8 ryttare. Hemmalaget rider först, och därefter besökande lag.

Kul utmaning att åka till nytt ställe, och dessutom tävla på hästar man aldrig ridit förut!

Utbytestävling – hoppning

2 april 2023 – bortamatch, hos Roo Gård

Återkommer om tid

Plats: Roo Gård

Nivå:
För dig som går i hoppgrupp LD/LC onsdag, fredag, lördag, eller Juniorhopp lördagar. Vi hoppar tävlingsbana 50-60-70 cm

325 kronor

Utbytestävling – hoppning

Prel datum 14 maj 2023 – hemmamatch mot Roo Gård

Förmiddag (återkommer om tid)

Plats: Ridklubben Norrtälje Ryttare/Vigelsjö

Nivå:

325 kronor

Vi fördelar platser till hemmamatchen efter vi genomfört bortamatchen i april! Målet är att så många som möjligt ska kunna vara med, så förfrågan går ut till alla igen, och så sätter vi ihop laget!

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej.

Endast för hoppelever onsdag, fredag, lördag.

När en aktivitet är slutsåld ser du den inte längre i listan nedan

I anteckningar/kommentarer i beställningen skriver du in namn och personnummer på den som ska delta (om annan än beställaren). Här kan du också lämna andra meddelanden om din bokning. Se exempelbild här hur det ser ut i beställningen.

När en aktivitet är slutsåld ser du den inte längre i listan nedan

Välj månad