Mental träning med Ronnie Andersson

Ronnie Andersson

Jag vill väcka nyfikenhet, utmana, utbilda och skapa utveckling för enskilda idrottare och tränare, men även för lag, grupper, föräldrar och föreningar.

Ronnie har arbetat uteslutande med idrott på elit- och ungdomsnivå de senaste 15 åren. Mycket inom golf men inom ramen för idrottspsykologi har det blivit en hel del även inom fotboll, ishockey, innebandy, ridsport, gymnastik m fl. Verksam på Riksidrottsgymnasiet för golf i Uppsala, och gör också arbeten åt Svenska Golfförbundet i ledar- och spelarutvecklingsområdet, och SISU Idrottsutbildarna och Riksidrottsförbundet i samband med den nya Grundtränarutbildningen som lanserades 2018.

I vår kör vi två föreläsningar med Ronnie Andersson för medlemmarna i vår förening, med stöd från SISU Idrottsutbildarna!

Föreläsningarna är starkt subventionerade och kostar 20 kronor per tillfälle – alla medlemmar (och föräldrar till medlemmar, om man vill hänga på) är välkomna att anmäla sig! Vi kommer att vara i Lommarskolans (Wigulfskolans) matsal. Välkomna på intressant och trevligt medlemstillfälle!

Torsdag 16 februari, 18.00-20.00

Vaddå mental styrka?

Ett intressant och roligt pass, med syfte att introducera idrottspsykologi och beskriva hur man kan träna dessa förmågor.

För att få effekt är det också viktigt att ägna sig åt delar som vi kan påverka, vi kikar därför närmare på hur vi människor fungerar och vilka naturliga reaktioner vi kan förvänta oss i olika situationer. 

Torsdag 20 april, 18.00-20.00

Nervositet och stress

Vad är det och varför blir vi nervösa? Är det dåligt att vara nervös och hur hanteras nervositet på ett funktionellt sätt?

Vi pratar om nervositet, och får tips på tekniker idrottare kan använda för att må bra och prestera under press – oavsett om det är träning eller tävling.

Vi pratar också om hur din egen nervositet påverkar andra, och du som är förälder, ledare, tränare får tips hur du kan hjälpa andra som är nervösa.

Aktiviteter
Välj månad
Sök på ett datum
Exempel: 221008
Sök på en tid
Exempel:12.00-13.00
Filters Sort results
Reset Apply
Inga resultat hittades.Rensa filter och försöka igen?